Statusmøder

Tre måneder efter den unge voksne er flyttet ind på TAO-Kollegiet, holder vi et opfølgningsmøde med anbringende kommune – herefter er statusmødet hvert år eller ved anden indgået aftale. Den unge voksne deltager selvfølgelig i statusmøderne. Der vil til statusmødet være repræsentanter fra kommunen, dvs. socialrådgiver og/eller familieplejekonsulent og fra TAO-Kollegiet deltager institutionsleder og ledende miljøterapeut. 

Den unge voksne kan vælge, om forældrene skal deltage i mødet.

Ved hvert statusmøde har TAO-Kollegiet skrevet en statusrapport. Den er udformet med en pædagogisk/psykologisk beskrivelse, med fokus på målene i den unge voksnes handleplan og pædagogiske udviklingsplan. 

Forud for denne rapport er der afholdt en behandlingskonference, hvor der foretages evaluering af de enkelte mål, og der sættes eventuelt nye udviklingsmål og delmål for den kommende periode, alt sammen i samarbejde med den unge voksen og med udgangspunkt i deres handleplan.

Der er også fortaget en fast samtale/interview med den unge voksne bl.a. om, hvordan den unge voksne trives på TAO-Kollegiet, hvordan det går med at bo sammen med de andre beboere, samt den unge voksnes tanker om fremtiden.

Den pædagogiske udviklingsplan justeres løbende og mindst en gang hvert halve år, så den unge voksne kan se at der er sket en udvikling, eller hvor der skal sættes mere ind. Vi arbejder i den forbindelse også med VUM 2.0, så udviklingen også kan ses via målepunkterne.

Vi vil løbende vurdere behovet for specialbistand, så som psykiater, psykoterapi eller lign., og hvis vi tænker at der er behov for dette, vil vi kontakte anbringende kommune.

I forbindelse med vores samarbejde med anbringende kommune, har vi en forventning om, at det tydeligt fremgår, hvad forvaltningens overordnede mål med anbringelsen er og er udarbejdet en opdateret handleplan.​